Keimen of buitenschilderwerk in boxtel en omgeving

Investeer in uw woning. Keim levert veel langere bescherming dan standaard verf. Keimwerk is niet meer weg te denken in de architectuur door de vele positieve eigenschappen.

Keimen is het afwerken van bijvoorbeeld beton en/of metselwerk met een mineraalverf (silicaatverf) die zich ten eerste heel goed hecht, door een versteningsproces, met de ondergrond en daarnaast 100% dampopen is. Hierdoor gaat de verf niet bladderen en krijgen schimmels of algen geen kans. Keimverf heeft een mooie matachtige look wat een bijzondere exclusieve uitstraling geeft. Deze mineraalverf is leverbaar in verschillende kleuren voor uw buitenschilderwerk.

Er is buitenverf en binnenverf. Daarnaast is er nu ook Keim voor hout leverbaar, ook al was het product van  oorsprong voor mineralen als beton en baksteen. Op zoek naar mineraalverf voor natuursteen of alleen ter decoratie dan maakt u met Keim een goede keuze.

Voordelen van Keimen:

  • Keim verven staan er om bekend over een hoge waterdamp doorlatendheid te beschikken
  • Keim verf verkleurt niet door de invloed van anorganische aardpigmenten
  • Een exclusieve uitstraling, mede door toedoen van 100% matheid
  • Een enorm lange levensduur, een garantie van 20 jaar
  • Als de ondergrond is gekiemd dan kan het later zonder probleem terug worden gekeimd

Toepassingen van Keim

Bakstenen in een mindere kwaliteit of bijgewerkte voegen of een gedeeltelijk nieuw metselwerk? Dan is keimen een ideale esthetische oplossing. Keim-verven, buiten schilderwerk, wordt traditioneel veelal toegepast bij de restauratie van monumenten en gebouwen. Ook in de nieuwbouw zie je steeds meer het gebruik van Keim mineraalverven. De toepassing vindt plaats op steeds bredere schaal, denk aan bruggen en tunnels.

Keimwerken.nl is een specialist in het gebruik van de minerale verfproducten van Keim. We zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand er weer fantastisch uitziet en weer vele jaren meekan. Met een hoge beoordeling op de betere schilder bent u zeker van een goed resultaat!

Geïnteresseerd om uw gevels te keimen in Boxtel? Vult u onderstaand contactformulier volledig in, dan nemen wij contact met u op voor het maken van vrijblijvende afspraak voor opname.