Keimen of buitenschilderwerk in Mierlo en omgeving

Het keimen van gevelbakstenen in metselwerk is een toepassing die inmiddels niet meer weg te denken is in de moderne architectuur. Voor keimen in Mierlo gaat u naar keimwerken.nl

Keimen is het afwerken van bijvoorbeeld beton en/of metselwerk met een mineraalverf (silicaatverf) die zich ten eerste heel goed hecht, door een versteningsproces, met de ondergrond en daarnaast 100% dampopen is. Hierdoor gaat de verf niet bladderen en krijgen schimmels of algen geen kans. Keimverf heeft een mooie matachtige look wat een bijzondere exclusieve uitstraling geeft. Deze mineraalverf is leverbaar in verschillende kleuren voor uw buitenschilderwerk.

Er is buitenverf en binnenverf. Daarnaast is er nu ook Keim voor hout leverbaar, ook al was het product van oorsprong voor mineralen als beton en baksteen. Op zoek naar mineraalverf voor natuursteen of alleen ter decoratie dan maakt u met Keimwerken Mierlo een goede keuze. Lees hier meer over wat onze klanten vinden!

Voordelen van keimwerken in Mierlo

  • Keim verven staan er om bekend over een hoge waterdamp doorlatendheid te beschikken
  • Keim verf verkleurt niet door de invloed van anorganische aardpigmenten
  • Een exclusieve uitstraling, mede door toedoen van 100% matheid ziet het er prachtig uit
  • Een enorm lange levensduur, een garantie van 20 jaar
  • Als de ondergrond is gekiemd dan kan het later zonder probleem terug worden gekeimd
  • Veilig en onbrandbaar
  • Gevels blijven extra lang schoon
  • Economisch en kostenbesparend

Toepassingen van keim

Bakstenen in een mindere kwaliteit of bijgewerkte voegen of een gedeeltelijk nieuw metselwerk? Dan is keimen een ideale esthetische oplossing. Keim-verven, buiten schilderwerk, wordt traditioneel veelal toegepast bij de restauratie van monumenten en gebouwen. Ook in de nieuwbouw zie je steeds meer het gebruik van Keim mineraalverven. De toepassing vindt plaats op steeds bredere schaal, denk aan bruggen en tunnels.

Keimwerken.nl is een specialist in het gebruik van de minerale verfproducten van Keim. We zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand er weer fantastisch uitziet en weer vele jaren meekan.

Investeer in uw woning. Keim levert veel langere bescherming dan standaard verf.

Wilt u meer weten? Dan horen we dat uiteraard graag. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze specialisten zijn er voor u!