Keimen of buitenschilderwerk in Tiel en omgeving

Investeer in uw woning. Keim levert veel langere bescherming dan standaard verf. En deze mineraalverf geeft het huis een compleet ander uiterlijk. Daarbij wordt deze ook nog eens waterdichter terwijl hij blijft ademen. Voor uw gevels keimen in Oss bent u bij keimwerken.nl aan het juiste adres!

Keimen is het afwerken van bijvoorbeeld beton en/of metselwerk met een mineraalverf (silicaatverf) die zich ten eerste heel goed hecht, door een versteningsproces,  met de ondergrond en daarnaast 100% dampopen is. Hierdoor gaat de verf niet bladderen en krijgen schimmels of algen geen kans. Keimverf heeft een mooie matachtige look wat een bijzondere exclusieve uitstraling geeft. Deze mineraalverf is leverbaar in verschillende kleuren voor uw buitenschilderwerk.

Er is buitenverf en binnenverf. Daarnaast is er nu ook Keim voor hout leverbaar, ook al was het product van  oorsprong voor mineralen als beton en baksteen. Op zoek naar mineraalverf voor natuursteen of alleen ter decoratie dan maakt u met Keimwerken Tiel een goede keuze!

Voordelen van keimen in Tiel

  • Keim verven staan er om bekend over een hoge waterdamp doorlatendheid te beschikken
  • Keim verf verkleurt niet door de invloed van anorganische aardpigmenten
  • Een exclusieve uitstraling, mede door toedoen van 100% matheid
  • Een enorm lange levensduur, een garantie van 20 jaar
  • Als de ondergrond is gekiemd dan kan het later zonder probleem terug worden gekeimd
  • Een natuurproduct
  • Alle kleuren mogelijk
  • Bestand tegen luchtvervuiling

Keimwerken.nl is een specialist in het gebruik van de minerale verfproducten van Keim. We zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand er weer fantastisch uitziet en weer vele jaren meekan.

Welke toepassingen zijn voor keim het meest geschikt?

Bakstenen in een mindere kwaliteit of bijgewerkte voegen of een gedeeltelijk nieuw metselwerk? Dan is keimen een ideale esthetische oplossing. Keim-verven, buiten schilderwerk,  wordt traditioneel veelal toegepast bij de restauratie van monumenten en gebouwen. Ook in de nieuwbouw zie je steeds meer het gebruik van Keim mineraalverven. De toepassing vindt plaats op steeds bredere schaal, denk aan bruggen en tunnels.

Benieuwd naar wat voorgaande klanten van ons vinden? Neem een kijkje bij onze reviews op de betere schilder!

Wilt u meer weten over keimwerken Tiel? Dan horen we dat uiteraard graag. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ons team staat in de startblokken om u te adviseren.