Een goed onderhouden woning met strak schilderwerk behoudt zijn waarde. Regelmatig onderhoud is daarom enorm belangrijk. Met ons meerjarenplan hebt u het gemak en de rust van een perfect onderhouden woning, voor maar liefst 10 jaar lang! U betaalt geen grote bedragen ineens, maar een vast laag bedrag per maand.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig: u hoeft geen groot geldbedrag te reserveren voor het schilderwerk aan uw woning. De erkend Betere Schilder inspecteert uw woning en maakt een offerte op. Na volledige acceptatie hiervan zet de de schilder uw huis van top tot teen stralend in de verf. Daarna worden er ieder jaar werkzaamheden uitgevoerd zoals een inspectie, onderhoud of herschilder beurt. Op die manier blijft uw woning tien jaar lang fris, fraai en in topconditie.

Voordelen van een onderhoudsplan

Het kan voordelig zijn om uw huis of bedrijfspand te onderhouden met een meerjarenplan, daarnaast zijn er nog meer voordelen te benoemen:

Uw huis blijft in perfecte conditie

Regelmatig onderhoud is enorm belangrijk. Met behulp van ons meerjarenplan wordt er élk jaar bekeken of en waar uw woning onderhoud nodig heeft. Dit biedt u een duurzamere oplossing dan traditioneel onderhoud.

Vast bedrag

Elk jaar betaalt u een vast bedrag waardoor het onderhoud aan uw woning is verzekerd en u dus geen onverwachte uitgaven heeft. Dit is het gevolg van het periodieke abonnementsbedrag. Ook achterstallig onderhoud kan worden opgenomen in het abonnement. U betaalt een vast bedrag per maand en kunt het abonnement altijd kosteloos beëindigen.

Waarde ontwikkeling woning

Een perfect onderhouden huis is meer waard en verlengt de levensduur van uw woning. Uw erkend Betere Schilder gaat graag voor u aan de slag om uw huis in topkwaliteit te houden. Op die manier blijft uw huis voor jaren in topconditie.

Garantie & controle

Uw erkend Betere Schilder biedt u de garantie dat de werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitseisen van ons keurmerk. U kunt na elke oplevering een uitgebreide beoordeling indienen.

Klantvriendelijkheid

Het onderhoudsabonnement is helder, er wordt gegarandeerd professioneel werk afgeleverd. Mocht u niet geheel tevreden zijn dan zorgt uw erkend Betere Schilder ervoor dat de onvolkomenheden naar wens worden gecorrigeerd.