Een goed onderhouden woning met strak schilderwerk behoudt zijn waarde. Regelmatig onderhoud is daarom enorm belangrijk. Met ons meerjarenplan hebt u het gemak en de rust van een perfect onderhouden woning, voor maar liefst 10 jaar lang! U betaalt geen grote bedragen ineens, maar een vast laag bedrag per maand.

Wat is de kracht van het onderhoud van schilderwerk

Heel eenvoudig: u hoeft geen groot geldbedrag te reserveren voor het schilderwerk aan uw woning. De erkend Betere Schilder inspecteert uw woning en maakt een offerte op. Na volledige acceptatie hiervan zet de de schilder uw huis van top tot teen stralend in de verf. Daarna worden er ieder jaar werkzaamheden uitgevoerd zoals een inspectie, onderhoud of herschilder beurt. Op die manier blijft uw woning tien jaar lang fris, fraai en in topconditie.

Voordelen van een onderhoudsplan

Het kan voordelig zijn om uw huis of bedrijfspand te onderhouden met een meerjarenplan. Verenigingen van Eigenaren zijn verplicht te werken met een meerjaren onderhoudsplan. Zorg ervoor dat het schilderwerk voor gevels en kozijnen hierin periodiek staat opgenomen.

Uw huis blijft in perfecte conditie dankzij periodiek onderhoud aan kozijnen en gevels

Regelmatig onderhoud is enorm belangrijk. Keimwerken.nl werkt in de regel met meerjaren onderhoudsplannen per klant. Met behulp van ons meerjarenplan weet u per jaar waar uw woning onderhoud nodig heeft en welke kosten daarvoor ingecalculeerd zijn. Dit biedt u een duurzamere oplossing dan incidenteel onderhoud.

Vast bedrag per jaar voor het periodieke onderhoud ten behoeve van schilderswerk

Elk jaar betaalt u een vast bedrag, zie het maar als een abonnement. Dit bedrag wordt gereserveerd voor het schilderwerk aan de woning, kozijnen of complete appartementencomplex. Hierdoor is het onderhoud aan uw woning verzekerd en heeft u geen onverwachte uitgaven. Ook achterstallig onderhoud kan worden opgenomen in het meerjaren onderhoudsplan.

Waarde ontwikkeling woning dankzij periodiek onderhoud aan het schilderswerk

Een perfect onderhouden huis is meer waard en verlengt de levensduur van uw woning. Uw erkend Betere Schilder gaat graag voor u aan de slag om uw huis in topkwaliteit te houden. Op die manier blijft uw huis voor jaren in topconditie.

Garantie op het schilderswerk

Uw erkend Betere Schilder biedt u de garantie dat de werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitseisen van ons keurmerk. U kunt na elke oplevering een uitgebreide beoordeling indienen.

De vakschilder staat voor klantvriendelijkheid

Het onderhoudsabonnement is helder, er wordt gegarandeerd professioneel werk afgeleverd. Mocht u niet geheel tevreden zijn dan zorgt uw erkend Betere Schilder ervoor dat de onvolkomenheden naar wens worden gecorrigeerd. Dit leest u terug in de voorwaarden van het keurmerk De Betere Schilder.