Team Keimwerken.nl: dé vakspecialisten in Keim minerale wandafwerking

Keimwerken.nl is een onderdeel van Kremers Schilderwerken  en is een begrip in de omgeving van Heeze-Leende, Valkenswaard, Geldrop en Eindhoven. Ons bedrijf werd halverwege de vorige eeuw opgericht door Henk Kremers. Onder zijn leiding bouwden we al direct in die eerste jaren een goede naam op. Hoewel Henk in de jaren zeventig besloot iets anders te gaan doen, bleef hij er wel bij schilderen. In de avonden en weekeindes hielp zijn zoon René hem daarbij.

René besloot – na een studie aan de Heao en een carrière als boekhouder – in 2006 het bedrijf van zijn vader voort te zetten. Zo heeft René ervoor gezorgd dat Kremers Schilderwerken in de wijde omgeving van Heeze haar goede naam bleef houden.

Ons bedrijf combineert kwalitatief hoogwaardig schilderwerk met betrouwbaarheid en flexibiliteit. Dat zijn geen loze kreten, want Kremers Schilderwerken is erkend door onder meer de kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder, een erkenning waar we trots op zijn. Meer dan 10 jaar geleden startte Kremers Schilderwerken met het specialiseren van hun schilderswerk in alle minerale wandafwerking. Deze afwerking kan zowel binnen als buiten toegepast worden. Gezien de enorme vraag is er naat Kremers Schilderwerken,  Keimwerken.nl opgericht, een website met alle informatie rondom minerale verf en de producten Keim en Copperant, én de correcte toepassing ervan.

Het vertalen van de eisen en wensen van de klant in een transparante offerte is bij ons vanzelfsprekend. Dat geldt ook voor het afleveren van kwaliteitsspuitwerk en schilderwerk met volledige garantie. Daarnaast hebben kostenbeheersing en een goede prijs-kwaliteitverhouding bij ons prioriteit.

Wilt u weten wat Keimwerken.nl voor uw binnen- en buiten minerale wandafwerkingen kan betekenen, neem dan contact met ons op. Of ga direct naar offerte aanvragen  voor het aanvragen van een offerte. Telefonisch of per email kan dit ook. Stuur een mail met uw vraag naar info@keimwerken.nl. Liever telefonisch contact? Bel dan naar  040-84 22 667 en wij staan u met veel plezier te woord omtrent Keim én mineraalverf!

Keimwerken.nl betekent 100% service en kwaliteit in schilderwerk

Voor Keimwerken.nl is een vertrouwensrelatie met de klant essentieel. Daarom zijn onze aandachtspunten kwaliteit, advies en service. Al bij het eerste contact bouwen we aan het opbouwen van een lange(re) termijnrelatie met u als nieuwe klant. Vanzelfsprekend doen we dit ook met bestaande klanten.

Wat ons verder onderscheidt:

  • Het lidmaatschap van de overkoepelende werkgeversorganisatie OnderhoudNL
  • Erkenning door kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder, het keurmerk voor de schildersbranche
  • Aanbod van interessante garanties
  • het keurmerk Erkend leerbedrijf door SBB
  • VCA-vol certificering, dat gaat over veilig werken