Keimwerken.nl onderdeel van Kremers Schilderwerken heeft het keurmerk ‘De Betere Schilder’ en daar zijn we trots op.

Waarom de betere schilder?

Wie zijn huis laat schilderen, wil er zeker van zijn dat het goed gebeurt. U wil niet het risico lopen dat iemand uw schilderwerk verkeerd aanbrengt of dat het al na enkele maanden begint af te bladderen. Om er zeker van te zijn dat een goede, erkende schilder uw pand schildert, gaat u in zee met een erkend Betere Schilder. Dan bent u zeker van vakwerk, een uitstekende service, een uitgebreide klachtenbemiddeling én een jarenlange garantie.

Voorkom verkleuring en scheuren in uw schilderwerk, afgebladderd schilderwerk en zelfs houtrot: kies voor een erkend kwaliteitsbedrijf. Met vakkundig onderhoud, uitgevoerd door een erkend Betere Schilder, weet u zeker dat uw huis er de komende jaren weer perfect verzorgd uitziet.

Erkend Betere Schilders zijn échte vaklui en zijn trots op het vak

Schildersbedrijven die zijn aangesloten bij Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder hebben passie voor het schildersvak. Ze zijn trots op het werk dat ze uitvoeren. Oordeel zelf en bekijk hier de beoordeling van onze klanten, die ons met een 9,5 beoordelen.

De zekerheden die u hebt als u in zee gaat met een erkend Betere Schilder

  • Vakkundige en getoetste schilders
  • Intensieve kwaliteitstoetsing en -controle
  • Openbare klantbeoordelingen en dus geen verrassingen
  • Uitgebreide klachtenprocedure en -bemiddeling
  • Jarenlange garantie, inclusief officieel garantiecertificaat

Uw huis of bedrijfspand is uw kostbaarste bezit (nou ja, bijna dan). Daarop moet u zuinig zijn! Bij het zoeken naar een schilder kiest u dus een vakman met hart voor uw huis of bedrijfspand. Iemand die staat voor zekerheid, kwaliteit en garantie. Kies daarom met een gerust hart voor Keimwerken.nl, onderdeel van Kremers Schilderwerken, voor al uw keimwerken zowel binnen- als buitenshuis. Laat de gevels van uw huis weer stralen met onze minerale wandafwerking met de langste onderhoudsintervallen, minste problemen en uitstekend kleurbehoud.

Neem vandaag contact met ons op via de website of vraag direct een gespecificeerde offerte aan. Onze ervaren vakschilders staan voor u klaar!

de-betere-schilder