Laat muren ademen met Copperant Mineraalverf!

Wat is Copperant  mineraalverf en wat zijn de voordelen van het gebruik van deze minerale wandafwerking? Keimwerken.nl werkt met twee merken voor minerale buitengevel-afwerkingen: Keim en Copperant, producent van de groenste minerale producten van Nederland. Op deze pagina geven we graag wat meer informatie over Copperant, ook wel bekend als de ‘groenste verf van Nederland’!

Copperant Verf: ontdek de ‘groene’ duurzame verf van Copperant

Copperant verf is een kalkmatte sol-silicaat muurverf op basis van de beproefde bindmiddelcombinatie kieselsol en kaliwaterglas. De verf heeft een zeer goede hechting op minerale ondergronden, op oude andersoortige verflagen en niet-zuigende ondergronden. Minérale Muurverf biedt bescherming tegen doorslag van regen, is in hoge mate waterafstotend en heeft een zeer goede weerstand tegen micro-organismen en algen.

Copperant Minerale verf is uitermate geschikt voor het overschilderen van metselwerk en vochtige ruimten zoals badkamers en kelders. Dankzij de zeer hoge waterdampdoorlatendheid en sterke hechting is er geen vochtophoping en bladdert de verf niet. Mede hierdoor heeft deze muurverf een zeer hoge buitenduurzaamheid. Copperant verf is de groenste verf van Nederland: précies de reden dat wij van Keimwerken.nl graag met dit duurzame en verantwoorde product werken.

Met Copperant mineraalverf pakken wij het schilderwerk verantwoord aan. De Copperant mineraalverven zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en kenmerkt zicht door de langdurige bescherming en perfecte droging. Daarnaast heeft Copperant verf een uitstekende dekking én is het eenvoudig te verwerken. Met de keuze voor Copperant draagt ook u bij aan een gezonde en veilige omgeving. De groenste verf van nederland is bovendien beschikbaar in bijna alle kleuren.

Keimwerken.nl is lid van de Groene Schilder

Keimwerken.nl, onderdeel van Kremers Schilderwerken, kiest bewust voor het gebruik van Copperant, de groenste verf. Wij hebben ons aangesloten bij het netwerk van De Groene Schilder en profileren ons zo als duurzame vakschilders.

Bekijk hieronder de mineraalverven van Copperant die wij gebruiken, bestaande uit minerale wandafwerking voor binnengevels en buitengevels, of lees meer over onze deelname aan De Groene Schilder.