Keim: 20 jaar kleurgarantie!

Duurzaamheid is een must, ook bij verfkleuren! En ja: u leest het goed. Keim biedt een kleurgarantie van 20 jaar.

keim-20-jaar-kleurgarantie

De gekleurde gevel is het aangezicht van een huis

Kleur op de gevel geeft een gebouw zijn identiteit, het samenspel van architectuur en kleur definieert het karakter van het bouwwerk. De rol van kleur in de architectuur is onomstreden en wordt sinds decennia als een belangrijk ontwerpelement beschouwd. Ook de psychologie houdt zich al lange tijd bezig met het fenomeen kleur en zijn uitwerking op de mens en gebruikt deze kennis vervolgens met veel succes bij het ontwerpen van gebouwen.

Het investeren in kleur en kleurontwerp loont!

Kleur is het goedkoopste en meest effectieve ontwerpelement in de bouw. Of het nu gebruikt wordt voor privé wonen of openbare gebouwen, aansprekende en harmonieuze kleuren verhogen het woongenot.

Kleurveranderingen zijn een optische tekortkoming en voor iedereen zichtbaar!

Kleurveranderingen in buitenverven zijn duidelijk zichtbaar en storend voor het aangezicht als de kleuren achteruit gaan. Bekend is het fenomeen van ramen met luiken waarbij het zichtbare gedeelte verbleekt is en de kleur achter de luiken nog de oorspronkelijke kleur heeft dankzij de bescherming tegen zon- en weersinvloeden. Dit is niet alleen lelijk maar doet ook het goede gevoel van de toentertijd met zorg uitgezochte mooie kleuren teniet. Vandaag de dag is dit gelukkig te voorkomen met de KEIM gevelverven met kleurbehoud -en garantie.

Hoogste tijd om de kleur van uw buitengevels nieuw leven in te blazen?

Laat dan uw buitengevels keimen door onze specialisten en vakschilders! Het keimen van uw buitengevels zorgt voor een optimale dampdoorlatendheid, een ongeëvenaarde levensduur en is daarnaast veilig voor mens én milieu. Neem direct contact op met ons ervaren team of vraag een offerte aan via onze website. Keimwerken.nl is onderdeel van Kremers Schilderwerken en heeft meer dan 10 jaar ervaring met minerale wandafwerkingen. Middels deze website wijzen wij u graag op de verschillende voordelen die minerale verf biedt en de toepassingen van het product. Ook bij andere vragen omtrent Keim verf óf de kleurgarantie die geboden wordt bent u bij ons op het juiste adres! Neem snel en eenvoudig contact op via onze website en we helpen u met plezier verder.

20-jaar-kleurgarantie