Overzicht van Keim Binnenmuurverven

Binnengevels keimen? Blaas uw binnenmuren nieuw leven in met Keim binnenmuurverf! Keim biedt binnenmuurverf aan met zeer mooie algemene eigenschappen. Elke binnenmuurverf heeft ook een aantal specifieke eigenschappen die voor u belangrijk kunnen zijn. Wordt er bijvoorbeeld geverfd over bestaande organische verflagen (niet mineraalverf) of direct op een onbehandelde minerale ondergrond (baksteen, beton, stucwerk). Is het belangrijk dat de verf extra bestand is tegen schoonboenen wat zich uit in de schrobklasse (3-goed, 2-beter, 1-best). Of wilt u een verf hebben die zelfs luchtzuiverende kwaliteiten heeft. Het is er allemaal. De meest gekozen Keim binnenmuurverf is Keim Innostar, een allround makkelijk te gebruiken extreem goed dekkende muurverf voor binnen.

Voor de Keim binnenmuurverven gelden de volgende algemene eigenschappen:

  • Vrij van oplosmiddelen, weekmakers en conserveringsmiddelen.
  • Hypoallergene eigenschappen (zeer geschikt voor gevoelige mensen, zoals kinderen of mensen met een allergie).
  • Beschermt tegen schimmelvorming.
  • Absolute lichtechtheid en kleurstabiel met een hoge witgraad.
  • Duurzaam en ecologisch verantwoord, veilig voor mens en milieu.
  • Uitstekende verwerkingseigenschappen.
  • Spanningsarm, voorkomt barstjes in de verflaag.
  • Ontbrandbaar, geen toxische gassen bij brand.
  • Hoge dampdoorlatendheid door een microporeuze structuur.
  • Bladdert of verschilfert niet.

Wij keimen zowel uw binnenmuren als buitenmuren

Naast uw binnengevels keimen wij met de nodige expertise ook uw buitengevels. De buitenverf van Keim is ontwikkeld op basis van meer dan 140 jaar knowhow. Wist u dat wij bovendien 20 jaar kleurgarantie geven op Keimwerk? Neem snel een kijkje in ons overzicht van Keim buitenmuurverven.

Onderstaande tabel geeft een overzicht van specifieke eigenschappen:

Lees voor u bestelt ook de productuitleg van de verf door, het kan zijn dat er bijkomende Keim producten nodig zijn om bijvoorbeeld te verdunnen of voor te bewerken. Design-Lasur is een verf waarmee een lazurend (transparant) effect verkregen wordt.

Dus bent u op zoek naar een ervaren partij voor het keimen van uw binnengevels? Neem dan direct contact op met ons ervaren team! Wij werken al ruim 10 jaar met minerale wandafwerkingen voor zowel binnen als buiten. Vraag direct uw offerte aan.

Keim product Geschikt voor overschilderen organische verflagen Schrob- klasse Extra schimmel bescherming Desinfecterende en lucht zuiverende eigenschappen Intensieve lichtechte kleuren Extreem dekkend Uitermate geschikt voor mensen met allergieën Mechanisch belastbaar Kalkverf
Innostar 1
Mycal-top 1
Optil 2
Optil-Grof 2
Biosil 2
Athenit Lucente