Keim Kalei mortel voor een authentieke uitstraling woning

Duurzaam, kleurvast en leverbaar in elke kleurstelling! Ontdek hier alle voordelen van kaleien met Keim Kalei mortel.

Wat verstaan we onder traditioneel kaleien?

Kaleien is het aanbrengen van een kalkpleister met een spaan op een gevel of bakstenen muur. Wanneer de Keim Kalei mortel goed wordt aangebracht, dan ontstaat de klassieke matte uitstraling die zo kenmerkend is voor een kalkmortel. De techniek komt op onderdelen overeen met stuken, echter de Keim Kalei stucmortel heeft duidelijk meer uitstraling. Steeds meer woningeigenaren laten Keim Kalei mortel aanbrengen, omdat de mortel niet alleen een meeropbrengst aan een woning of bedrijfspand toevoegt. Wanneer de Keim Kalei mortel goed is aangebracht biedt deze extra bescherming tegen allerlei weersinvloeden. Denk hierbij aan regen, vorst en zon.

Waarom kiezen steeds meer woningeigenaren voor Keim Kalei mortel?

De toenemende populariteit van Keim Kalei mortel valt eenvoudig te verklaren. Wij hebben enkele zaken voor u op een rijtje gezet:

  • Isolatiewaarde: de isolerende waarde van een bedrijfspand of woning neemt toe
  • Milieuvriendelijkheid & Ecologisch: Keim Kalei mortel is milieuvriendelijk
  • Duurzaamheid: Keim Kalei mortel is duurzaam
  • Beschikbaar in iedere kleur: Keim Kalei mortel is in elke kleur leverbaar
  • Matte Look: De matte minerale kalk look spreekt veel mensen aan
  • Optimale bescherming: Keim Kalei mortel beschermt uw woning of bedrijfspand

Dus of u nu de isolatiewaarde van uw woning wilt verbeteren of op zoekt bent naar die stoere, matte look van uw muren: onze vakmensen helpen u met plezier verder! Wilt u meer informatie over de toepassingsmogelijkheden van Keim Kalei mortels? Neem dan voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en/of een maatwerk offerte contact op met Keimwerken.nl via 06-46188684 of stuur een e-mail naar info@keimwerken.nl.

Keimwerken.nl is onderdeel van Kremers Schilderwerken, een gerenommeerd schildersbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in alle minerale wandafwerking voor zowel binnen als buiten. Door de enorme vraag hebben naar kaleien hebben wij Keimwerken.nl opgericht, een overzichtelijke website met alle informatie betreffende minerale verf en kaleien.

kaleien-keim-mortel-schilder